Harabäckens GK

Ställplats för husbilar

Harabäckens Golfklubb är välkänd för sin utmanande, välskötta och varierande bana, det unika kulturlandskapet och den fina miljön och en vänlig, avspänd och välkomnande atmosfär.

I anslutning till banan har en ny ställplats för husbilar anlagts dit ni välkomnas och ni kan kontakta oss för bokning på:0340-674 216 eller maila till info@harabacken.se

Hotell Gästis

15.000 böcker och ett bad som är byggt på samma sätt som Lenins. Snart upptäcker du att Hotell Gästis inte är som andra hotell. Vare sig du kommer hit för att bo, bada eller konferera lovar vi dig en unik vistelse.

Hofgårds GK

Nedan finner Du länkar till några av de boende som finns inom 7 km avstånd frå oss.

Åkulla Friluftsgård

Carlssons Utsikt

Varbergs GK

I hjärtat av det natursköna Halländska landskapet och granne med de välkända Halländska bokskogarna ligger Varbergs Golfcafé och Varbergs B&B. Här kan du njuta av den fantastiska utsikten i en hemtrevlig och gemytlig miljö. Med Varbergs golfklubbs trevliga och uppskattade östra bana är detta det självklara valet för alla golfare såväl nybörjare som mer avancerade. För er som inte spelar golf så finns det mycket annat att se och göra i den natursköna omgivningen.

Välkomna till Varbergs B&B

Varbergs B&B är vackert beläget i hjärtat av det Halländska landskapet. Från hela anläggningen har man en underbar utsikt över golfbanan och omgivningen. Med Varbergs golfklubbs trevliga och uppskattade Östra bana är detta det självklara valet för alla golfare, såväl nybörjare som mer avancerade. Hos oss erbjuder vi ett boende i hemtrevlig miljö, dagligen vällagad husmanskost, goda middagar, konferansmöjligheter samt spännande golf. Ett besök hos Bexells berömda talande stenar med tankespråk från 1800-talet är en uppskattad utflykt för såväl stora som små. Ett annat populärt utflyktsmål i närheten är radiostationen i Grimeton. Grimetons radiostation är unik och upptagen på världsarvslistan. Detta är en välbesökt och mycket omtyckt attraktion som verkligen rekommenderas. På promenadavstånd ligger Grimsjön. Här går det alldeles utmärkt att ta ett svalkande dopp en het sommardag eller kanske ett kvällsdopp efter bastubadet? Vidare så kan man ca 20 minuters bilväg ifrån oss fynda på det välkända lågprisparadiset GeKås. Oavsett hur ni väljer att spendera er tid på hos oss så erbjuder vi dig en lugn och avkopplande vistelse med full service för den som önskar. Vi öppnar för säsongen 2015 den 1 april.

Varberg Västra Hotell & Restaurang

På Västra Banan finns Varberg Västra Hotell & Restaurang som erbjuder dig konferenspaket, golfpaket, utbildningshelger, träningsläger och mycket mer. Kontakta oss så syr vi ihop ett paket som passar dig. Här serverar vi allt från god husmanskost till välkomponerade a lá carte rätter. Varberg Östra Hotell & Restaurang På Östra Banan hittar du Varbergs Östra Hotell & Restaurang. Här serveras det god och vällagad husmanskost varje dag och på kvällen kan man välja mellan en rad klassiska rätter från vår à la carte meny. Vi erbjuder även boende och konferans i en avslappnad hemtrevlig miljö.

Mail: bokning@varbergsgolfhotell.se

Telefon: 0340-480 381 Välkomna!

Klosterfjordens GK

Ställplatser med el och tillgång till toalett och dusch: 100 kr/dygn.

Övriga boenden

Varberg Stadshotell Best Western

Best Western Varbergs Stadshotell & Asia Spa är en av Sveriges främsta konferens- och rekreationsanläggningar. Här blandas stämningsfylld sekelskiftesatmosfär med den senaste tekniken och tusenåriga influenser från österlandet. Här kan du bo och äta förstklassigt, konferera i lugn och ro samt finna harmoni. Vi erbjuder weekendpaket, konferenspaket och spapaket utformade efter dina behov.

Hotell Gästis

15.000 böcker och ett bad som är byggt på samma sätt som Lenins. Snart upptäcker du att Hotell Gästis inte är som andra hotell. Vare sig du kommer hit för att bo, bada eller konferera lovar vi dig en unik vistelse.

Clarion Collection Hotel Fregatten

Hotel Fregatten är centralt beläget i Varbergs vackra hantverks- och kulturkvarter. Du har endast 200 meter till Strandpromenaden och 400 meter till centrum, där du hittar Torget och dess utbud av butiker, restauranger och kaféer. Dessutom har du Varbergs största attraktioner på behagligt avstånd, som Socitetshuset, Socitetsparken och Varbergs Fästning. I Varberg finns en levande golfkultur. Vi samarbetar med Varberg GK och kan erbjuda förmånliga golfpaket med greenfee och boende till våra gäster.